U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

WIE BEN IK?

Massage van Loo in Hattem: ontspanningsmassage, hotstone massage, hoofd-nek-schoudermassage, ayurvedische massage

'De grootste uitdaging die je kunt aangaan,

is het leven leiden waarvan je droomt'

OPRAH WINFREY

Ik ben José van Loo. Mijn fascinatie voor masseren is ontstaan door mijn eigen goede ervaringen hiermee. Een massage betekent voor mij ontspannen en weer bij mezelf komen. Om hier meer over te leren en een gedegen basis te leggen, heb ik de opleiding NGS Sportmassage gevolgd.  

Tijdens deze opleiding, verschillende trainingen en mijn werk als masseur heb ik het vak letterlijk in de vingers gekregen. Na het behalen van mijn diploma, heb ik de keuze gemaakt om mij volledig te richten op massage. Ik heb anderhalf jaar gewerkt bij een gerenommeerd wellnessresort en inmiddels heb ik alweer een aantal jaar mijn eigen massagepraktijk.

 

Graag tot ziens bij Massage van Loo!