U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS

 

Ik houd mij aan de richtlijnen van het RIVM en mijn beroepsvereniging (NGS). 

Ik maak alleen afspraken met mensen waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat ze gezond zijn. U kunt volgens de gebruikelijke wegen een afspraak boeken. 

Mocht u na de gemaakte afspraak toch klachten (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts) krijgen dan verzoek ik u de afspraak (kosteloos) te annuleren.

Daarnaast heb ik in de praktijk aanvullende maatregelen genomen ten aanzien van hygiëne.

 

Wanneer u behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door het RIVM, heeft u een grotere kans om ernstig ziek te worden als u besmet wordt met het nieuwe coronavirus dan anderen. Dat komt doordat de natuurlijke afweer van het lichaam bij mensen op leeftijd en bij mensen die een ziekte hebben vaak lager is. Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om zoveel mogelijk thuis te blijven. 

 

Voor alle cliënten geldt: u kunt geen afspraak maken als u één van onderstaande vragen met JA beantwoord:

  1. Heeft u (de afgelopen 24 uur of) op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heeft een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

U kunt pas op de afspraak verschijnen als elke bovenstaande vraag met NEE wordt beantwoord.

 

Ik kijk er naar uit om u weer van dienst te zijn zoals u van mij gewend bent.

 

Ik zal u over de verdere ontwikkelingen blijven informeren.

 

Blijf gezond!